Historia Ca l’Armenter
CA L’ARMENTER, al teu costat des de 1953
L’any 1953 la Maria i el Benet, vinguts de Montclar, es van instal·lar a Casserres, a ca l’Armenter. En aquell moment, ca l’Armenter ja era una botiga: una petita botiga de comestibles regentada fins llavors per Marc Gandilló.
Treballant matí, tarda i nit, la Maria va fer-se càrrec de la botiga i el Benet, de les feines del camp. Els dies de matança, el Benet elaborava els embotits seguint el mètode “ca l’Armenter”, mètode que van aprendre de l’antic propietari i que encara avui utilitzem per fer els embotits que et portem a taula.
Des de l’aleshores, ca l’Armenter és una casa reconeguda per la qualitat dels embotits, la tradició, l’artesania i el bon fer, que s’han transmès de generació en generació a cada un dels nostres productes, elaborats amb tot el respecte per la nostra família i per la nostra terra berguedana.
«Si vols menjar bé, compra a ca l’Armenter», deia la Justina, una veïna del poble. Vols comprovar-ho?