Canalons de Carn

Els Canalons de Carn de Ca l’Armenter és una recepta de la nostra àvia Maria perfecte per dies festius i Diumenges. Molt típic per Nadal o pel dia de Sant Esteve.
Els canalons de Ca l’Armenter són elaborats artesanalment i enrotllats un a un. Son 100% naturals i seleccionem les millors carns de pollastre, vedella i porc.També els servim amb beixamel elaborada 100% pels nostres artesans.

És un plat precuinat per escalfar al forn, tot deixant que el formatge que l’acompanya quedi gratinat i ja en podreu gaudir la teva família i tu.

  • Carn de Porc
  • Carn de Vedella
  • Carn de Pollastre
  • Pasta
  • Tomaquet
  • Ceba
  • Sal
  • Pebre

Es conserven en fresc aproximadament durant 5 dies.
Venen envasats amb film amb safates d’alumini de 3,6,9 o 12 unitats aptes per al forn.
Servim els canalons amb beixamel elaborada pels nostres artesans o bé sense, depenent del gust del client.

Preparació:
Extreure el film que l’envasa
Escalfar-los al forn a una temperatura d’entre 180º i 200º durant 15 minuts aproximadament
Si vols aconseguir una capa superior cruixent de formatge fos, posa el forn a gratinar els últims 2 minuts.
I bon profit !