tradició Ca l'armenterLa Llonganissa de Ca l’Armenter conserva la mateixa recepta els mateixos ingredients que la formula que varem heretar dels nostres avis. Elaborada amb carn de porc seleccionada amb el punt just de greix i condimentada amb pebre negra i sal. Tota aquesta mescla embotida artesanalment amb tripa natural i lligada a ma tal i com s’ha fet sempre.

boto-curacio cal'armenterUna curació aproximada d’uns 40/50 dies amb un control exhaustiu de les temperatures i una curació reposada i sense presses permet que conservi les aromes de la carn del porc amb les del pebre i la sal i adquireixi un fong totalment natural al qual contagiem d’una a l’altre naturalment i tal i com es feia abans.

qualitat Ca l'armenterLa nostra matèria prima : 
Carn de Porc Ral i Porc Duroc.

Pa ameridatge ideas mb tomaquet amb oli d’oliva intens.
Amanides i entremesos.
Aperitius i decoracions de plats. Entrepans

FORMIGA DE VELLUT
D.O.Qualificada. PRIORAT(garnatxa, samsó i syrah) Ecologic
MAS COMTAL “NEGRE D’ANYADA”
D.O. Penedèscabernet sauvignon, cabernet franc i merlot