Canalons d’Espinacs

Els Canalons d’espinacs de Ca l’Armenter. Una recepta,moderna i una alternativa vegetariana. Un d’aquells plats de dia festiu i Diumenges. Molt típic per Nadal o pel dia de Sant Esteve.

Els canalons d’espinacs de gust suau i cremós, les panses i els pinyons permeten una combinació de textures que enllaça perfectament amb els espinacs. Una forma de menjar verdura pels més grans i els més petits. Us recomanem provar-los !
També els servim amb beixamel la qual també elaborem nosaltres 100%.

Ideals per dies festius, és un plat precuinat per escalfar al forn deixar que el formatge que l’acompanya quedi gratinat i ja en podreu gaudir la teva família i tu.

  • Espinacs
  • Panses
  • Pinyons
  • Ceba
  • Llet
  • Farina de Blat
  • Oli d’Oliva
  • Sal

Baixemel

  • Llet
  • Sal
  • Oli ‘Oliva
  • Farina de Blat
  • Ceba

Es poden conservar en fresc durant aproximadament 5 dies.
Venen envasats amb film amb safates d’alumini de 3,6,9 o 12 unitats aptes per al forn.
Servim els canalons amb beixamel elaborada pels nostres artesans o bé  sense beixamel, segons el gust del client.

Preparació:
Extreure el film que l’envasa
Escalfar-los al forn a una temperatura d’entre 180º i 200º durant 15 minuts aproximadament
Si vols aconseguir una capa superior cruixent de formatge fos posa el forn a gratinar els últims 2 minuts.
I bon profit !