El Bull Blanc el podríem catalogar dintre dels nostres embotits estrelles. Aquest es elaborat amb carn seleccionada del porc, condimentada únicament amb sal i pebre. Lligat a ma com tots els nostres embotits fa que cada peça sigui diferent i especial a la vegada.
Una bona cocció d’aquest embotit es el secret d’aquest embotit. Un embotit que requereix molta atenció i control en la temperatura i els minuts de cocció. Aquest és cuit juntament amb altres embotits això permet que adquireixi aquest gust que el fa ser tant especial dintre dels nostres embotits.
La nostra matèria prima :
Carn de Porc Ral i Porc Duroc.
Pa amb tomaquet amb oli d’oliva intens.
Pa torrat amb un raig d’oli d’oliva intens.
Amanides i entremesos.
Aperitius i decoracions de plats. Entrepans
XITXAREL·LOD.O.
Penedès (xarel·lo)MAS COMTALD.O. Penedès (xarel·lo)
BERTHA GRAN RESERVA BRUT NATURA
D.O. Cava (xarel·lo, macabeu i parellada)